2024.GADA AKTVITĀTES

1.MAIJS - DAUDZBĒRNU ĢIMEŅU DIENA

Jau trešo gadu 1.maijā svinēsim Daudzbērnu ģimeņu dienu!

2022.gadā, noguruši no Covid pandēmijas, daudzbērnu ģimeņes mūsu rīkotajā aptaujā pauda atbalstu idejai par īpašu dienu, kad sumināt lielās ģimenes, kad paslavēt sevi un citus par milzīgo laimi un atbildīgo pienākumu laist pasaulē un uzaudzināt kuplu bērnu pulku!

1.maijā jau otro gadu pēc kārtas aicinām kopā ar mums sumināt Daudzbērnu ģimeņu dienu Rīgas zooloģiskajā dārzā!

Pasākumā aicināti visi, bet īpašs prieks, ka, pateicoties mūsu atbalstītājiem LIDL Latvija un SEB banka, mums ir iespēja pulcināt  129 reģionālo daudzbērnu ģimeņu biedrību lielās ģimenes, kā arī vairākus desmitus lielo ģimeņu no Igaunijas un Lietuvas. 

Paldies Sabiedrības integrācijas fondam un Rīgas domei, ar kuru atbalstu mūsu biedrībām pasākuma ietvaros ir iespēja organizēt radošās aktivitātes un piesaistīt māksliniekus skatuves programmai.

Pateicoties Rīgas Zooloģiskā dārza pretimnākšanai, šajā dienā visām daudzbērnu ģimenēm, uzrādot Goda ģimenes apliecību, ieejas maksa būs tikai 13 EUR visai ģimenei.


PĒRC GODA ĢIMENES BIĻETI!


2023.gadā mums izdevās pulcināt 734 daudzbērnu ģimenes no visas Latvijas. Vai šogad izdosies to pārspēt? 
Apskaties, kā mums gāja pērn: 
2023.gada 1.maija Daudzbērnu ģimeņu diena Rīga Zoo

Arī šogad uz pasākumu būs aicinātas visas 37 pašvaldību nominētās daudzbērnu ģimenes konkursam Latvijas Goda ģimene 2024, kā arī bērnu un mazbērnu pieteiktie vecvecāki konkursam Mūsu vecvecāki - Latvijas lepnums 2024