2021.GADA AKTVITĀTES

REZULTĀTI:

Piparkūku konkursa laureāti beidzot noskaidroti. Un tā:

- nominācijā "Oriģinālākā piparkūka” Izdevniecība Dienas Žurnāli žurnāla “Mūsmājas” 6 mēnešu abonementu balvā iegūst Kristīne Pavasara ar ģimeni par piparkūku ēku ar mašmelovu jumtu;

- publiskajā balsojumā visvairāk simpātiju izpelnījās 3 brāļi no Isakovu ģimenes. Viņiem balvā tiek nosūtīts ielūgums uz Rīgas Motormuzejs, kā arī jumtu ražotāja Ruukki rokas sulu spiede ar apelsīnu maisu un Bioloģiskā saimniecība - Ozolzīles cidoniju sīrups;

- nominācijā “Piparkūku mājiņa” gados jaunāko žūriju piesaistīja balkons, ko savam piparkūku namam tapināja Diāna Gerasimova. Arī viņai balvā sūtām Ruukki rokas sulu spiedi ar apelsīnu maisu un Bioloģiskā saimniecība - Ozolzīles cidoniju sīrupu, kā arī jaunākajam cepējam Ziemassvētku spēli un grāmatu no Latvijas Bībeles biedrība

- nominācijā “Mīļākā piparkūka” žūriju vairāk par visu uzrunāja mīļums piparkūku cepšanas ainiņās, ko savās bildēs iesūtīja Lindas Sakovičas ģimene. Viņiem balvā tiek nosūtīts ielūgums uz Rīgas Motormuzejs, kā arī spēli/grāmatiņu no Latvijas Bībeles biedrība un grāmatiņu no dizaina papīrlietu veikala "Manilla"

- nominācijā “Kuplākā komanda” Izdevniecība Dienas Žurnāli žurnāla “Ilustrētā junioriem” 6 mēnešu abonementu balvu sūtīsim Rihteru ģimenei, kuras iesūtītajās bildēs saskaitījām 6 bērnus, kas iesaistīti piparkūku cepšanas procesā.

- nominācijā “Krāsainākā piparkūka” galvenai balvai ir izvirzīta Valentīnas ģimene, kura darināja gan sarkano mājiņu, gan citas košas jo košas piparkūkas. Viņas ģimenei sūtām Ruukki rokas sulu spiede ar apelsīnu maisu, T-krekliņu un USB zibatmiņu, kā arī Bioloģiskā saimniecība - Ozolzīles cidoniju sīrups.

Liels paldies Omniva, kas atkal izpalīdz ar balvu nogādāšanu laureātiem.

Mēs ļoti pateicamies visiem, kas iesūtīja savus darbus, gan maziem cepējiem, gan profesionāļiem, kuru cepums bija īsts meistardarbs!

Vairāk iesūtīto darbu apskatāmi: balsošana un laureāti



KONKURSA SLUDINĀJUMS:

Iesūti foto ar savu piparkūku meistardarbu līdz š.g. 27.decembrim un piedalies konkursā par 5 balviņām no mūsu atbalstītājiem.

Fotogrāfijā jābūt redzamam arī cepējam. Tavu sniegumu vērtēs 4 kategorijās:

piparkūku mājiņa;
orģinālā piparkūka;
krāsainākā piparkūka;
mīļākā piparkūka.

Darbus vērtēs profesionāla žūrija no sabiedriskās ēdināšanas industrijas, kā arī Latvijas daudzbērnu biedrību pārstāvji.

Konkursa atbalstītāji: